Her vil du finne klokkereimer av skinn, silikon og natoreimer. Utvalget av klokkereimer varierer men mange av produktene vil du fortsette å finne her i fremtiden også. Ser du etter noe spesielt, eller ønsker en størrelse som ikke ligger ute i butikken så send en mail så er det store sjanser for at vi kan ordne det du måtte ønske. Tar også gjerne imot forslag til produkter eller merker du savner her.

Skinnreimene fra Martu Leather kan noen gang avvike fra bilder da det kan ha blitt brukt en ny batch med skinn, det kan også være litt forksjell blant de samme batchene. Ønsker du bilde av en reim før du kjøper er det bare å sende en mail så får du det 🙂 Det er også mulig og bestille spesial reimer fra Martu Leather, det kan være annerledes bredde eller annen farge på kontrastsøm for eksempel. Ta kontakt om du ønsker dette.

Har du en klokke med 19, 21 eller annen bredde som ikke er like vanlig er det beste å få en reim laget i riktig bredde, send en mail så kan vi ordne det. Skulle du derimot ikke finne en i riktig bredde kan du med skinnreimer gå opp en mm i bredde siden skinnreimer tilpasser seg mer etterhvert. Med nato og gummireimer anbefales det å kun bruke riktig bredde hvis du ønsker at det skal se best mulig ut. 

Formålet til klokkereimer.no er å tilby kvalitetsreimer til en god pris som er tilgjengelig for å sendes samme dag, alle produktene i butikken er på lager i Norge.

For kontakt får du raskest svar på kontakt@klokkereimer.no

Klokkereimer.no drives av meg Casper Parelius. Siden hadde offisiell lansering i Juli 2017.

Følg gjerne klokkereimer på instagram og facebook