Premium natoreimerNå har jeg gleden av å presentere natoreimer fra mitt eget merke – Froskemann.

Navnet har hentet sin inspirasjon fra 60 og 70-tallets dykkere som har vist seg å være så viktige for Norge.

Reimer fra Froskemann er laget i tettvevd nylon som gir et mykt og komfortabelt uttrykk. Når det kommer til natoreimer, er dette noe av det ypperste som er å få tak i.

Natoreimen er en allsidig og solid klokkereim som i tillegg til å være komfortabel å bruke, sikrer at du ikke mister klokken dersom en springbar skulle ryke.

Høyden på denne reimen er kun 1.2mm. Dette gir et silkemykt og utrolig komfortabelt uttrykk.Reimen har børstet metallspenne med inngravert logo, og flate, rektangulære hemper i børstet stål.Materialet består av tettvevd nylon i såkalt “setebelt”-materiale. Forsterket søm på sidene og en dypblå farge som passer til de fleste klokker.Froskemann – BlåFroskemann – Svart og gråReimen har børstet metallspenne med inngravert logo, og flate, rektangulære hemper i børstet stål.Materialet består av tettvevd nylon i såkalt “setebelt”-materiale. Denne reimen har en litt grovere veving enn ovenstående modell.Denne reimen er noe høyere enn den blå varianten, med sine 1.4mm. Allikevel er den myk og komfortabel å bruke.Kjøp reimer fra Froskemann her