Håndlagde klokkereimer i skinn fra Martu Leather

Jeg har gleden av å presentere 3 varianter av håndlagde klokkereimer i kvalitetsskinn fra Martu Leather.

Martu Leather består av Andrea Tugas fra Chile. Hun begynte først å lage klokkereimer og solgte disse på Ebay for tre år siden. Salgene økte etter hvert og hun skjønte at dette kunne føre til en heltidsvirksomhet. I dag lever hun av å lage klokkereimer, og lager i blant andre artikler av skinn og lær.

Andrea sine klokkereimer er 100% håndlaget av henne. Hun mottar skinnet fra garverier sør i Chile som eksporterer skinn og lær til Europa. Hun forteller at dette er skinn av ypperste kvalitet som er solid og holdbart over tid. Dette kan også bekreftes av hundrevis av fornøyde kunder, da hun høster gode tilbakemeldinger fra internasjonale klokkefora å internett.

Andrea Tugas lager 100% håndlagde klokkereimer i skinn fra Chile.

Andrea utfører alle prosesser fra hun mottar skinnet i ruller, til klokkereimen er klar. Avhengig av hva slags type klokkereim hun lager, kan hun bruke alt fra et par timer til flere dager å ferdigstille den.

Hennes far var en ivrig klokkesamler, og da hun var liten pleide hun å se han rengjøre og fikse klokkene sine. Hun fikk etterhvert sin egen klokke, men opplevde at klokkereimen var for lang. Hun bestemte seg da for å lage sin egen reim, og i dag lever hun av å lage klokkereimer.

Hun vil ikke svare på hvilken klokke som er hennes favoritt, men hun innrømmer at hun foretrekker Panerai!

 

Her kan du se hva noen brukerne på watchuseek.com sier om klokkereimene hun lager:

 

 

 

 

Du kan kjøpe klokkereimene fra Martu Leather her:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Klokkereimer.no bruker informasjonskapsler (cookies) og Pixels. Vi bruker noen av de av ren nødvendighet og andre for å gjøre nettsiden best mulig for deg.