Historien bak natoreimen

Når du vil ha en reim som er trygg, slitesterk, tåler vann og kan brukes til alle anledninger – er det natoreimen som gjelder. Natoreimen kan brukes til Rolex’en din når du er på jobb, eller når du er hjemme og bedriver fritidsaktiviteter. En gjennomfrøt natoreim kan stå godt til ulike typer klokker, om det så skulle være en diver, eller en dressklokke.

Natoreimen ble til i begynnelsen på 70-tallet, da det britiske militæret var på utkikk etter en klokkereim som kunne tåle å bli med ut i felten. Før dette, ble metall og lær foretrukket, men ingen av disse materialene tålte like mye som natoreimen, som består av nylon.

I dag kan vi velge og vrake i ulike farger og mønstre. Men den originale natoreimen fantes kun i grått, men etterhvert begynte soldatene å gå med ulike farger på sin natoreim, hvor fargene signaliserte hva slags grad de hadde.

Derfor bruker vi natoreim:

Sikkerhet

Se for deg en typisk klokkereim av metall, hvor det er to ledd på hver centimeter. På hvert ledd finnes det en metallpinne, som holder leddene sammen. En slik lenke er som regel av kvalitet, og det skal litt til for at den blir ødelagt. Men, etter som det er såpass mange bevegelige deler, er det en risiko for at den blir ødelagt. Det skjer kanskje oftere enn vi liker å tro, at en av pinnene på klokkereimen/lenken faller ut, at låsen åpnes ufrivillig, eller at en springbar løsner fra selve klokken.

Froskemann klokkereim klokkerem klokkeremmer, seatbelt nato

Hva skjer da? Klokken ramler av håndleddet. I skjer dette med yndlingsklokken din uten at du merker det. Verdier i kroner og affeksjon kan gå tapt for alltid.

Nettopp dette unngår man med en Natoreim. Da klokkereimen er ført gjennom springbars og bak klokken, vil selve klokken fremdeles henge på, skulle en springbar ryke.

Omgjengelig

Natoreimen går til alt. Uansett om det er klokken din til 500, eller 50.000kr, så er jeg sikker på du finner en natoreim som passer. Enten du bruker den i et jobbintervju, eller når du pusser opp huset ditt, så er det innenfor å bruke natoreim.

Froskemann klokkereim, klokkerem, klokkeremmer

Slitesterk

En god natoreim er slitesterk, og vil være med deg i mange år fremover. Den tåler vann, slag og vanlig bruksslitasje.

Har du ikke kjøpt deg natoreim til yndlingsklokken din, foreslår jeg at du gjør dette så fort du har mulighet.

Du vil ikke angre.

Stort utvalg av natoreimer – trykk her for å se alle natoreimene vi tilbyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Klokkereimer.no bruker informasjonskapsler (cookies) og Pixels. Vi bruker noen av de av ren nødvendighet og andre for å gjøre nettsiden best mulig for deg.